Mindent a ketogén diétáról

Ketogén diéta

Kívánj álomalakot magadnak!

2021. január 11. - szaboedit

pexels-ylanite-koppens-1809344.jpg

Minden új év eleje tipikusan a fogadalmak ideje. Ilyenkor mindenki (na jó, majdnem mindenki) megígér valamit:  van aki leteszi a cigit, mások párt találnak, de olyan is szép számmal, akik egy rég áhított célt tűznek ki  a zászlajukra: most márpedig / csakazértis lefogyok! Lehetséges, hogy egyeseknek ez tényleg csak egy felhőkbe kiáltott vágyálom, ennek ellenére, ez a cél sokkal kevésbé elérhetetlen, mintsem sokan gondolják. És még csak nem is kell másvalaki bőrébe bújnod miatta.

Még régebben hallottam azt a mondást, hogy minden sikernek három alappillére van: idő, pénz és türelem. Ebből pedig kettő elegendő ahhoz, hogy el is lehessen ezt érni. A karcsú, formás alak, a kevesebb testsúly elérésére is igaz ez a formula (még akkor is, ha most szkeptikusan olvasod ezeket a sorokat). De ha jobban belegondolsz és kicsit kivesézed ezt a három tényezőt, mi is kell az életmódváltáshoz?! Mi is tart vissza attól, hogy - akár a mai naptól - belefogj a ketogén diétába és elkezdj végre tenni is az álmaidért? "Most nem érzem magam úgy!" "Majd holnap/hétfőn..." " Úgysem sikerül..." Tudod ezek mik? Kifogások! A bátortalanságodra és a lustaságodra. De mondok neked valamit! Engedd, hogy húzzon valaki! Hogy lelkileg felpumpáljon, hogy legyen erőd elindulni. (Mert végül is munkába is, bevásárolni is, sőt még a fürdőszobába is ugyanaz a lépés vezet. Akkor miért lenne nehezebb ez?!)

Nem kell hozzá "sok". Idő, Pénz, Türelem - ezekből KETTŐ! Nincs időd? Legyen pénzed és türelmed (Megsúgom, néha nekem is problémás az időbeosztás, de pszt, nemsokára adok majd néhány tippet, ha itt lenne a gubanc.) Nincs türelmed? Hm, ez elsősorban már nem is az életmódváltás, mintsem orvosi kérdés. Nincs pénzed? Nem gond, hiszen van időd és türelmed, ezzel pedig a legbonyolultabb dolgok is megoldhatóak. Mindössze  egy jó módszerre van szükséged és azt hiszem ebben tudok is neked segíteni.

Innen érdemes elindulnod:

Mi a ketogén diéta?

A ketogén diéta típusai

 Miért ne koplalj?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://keto-diet.blog.hu/api/trackback/id/tr716384606
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása