Mindent a ketogén diétáról

Ketogén diéta

Szabadulj meg a fogyás babonáitól!

2020. november 13. - szaboedit

Péntek 13. Van, aki, kimondottan szerencsés napnak tartja, mások inkább ki se mozdulnak otthonról, nehogy átsétáljon előttük egy fekete macska. A fogyókúrának is megvannak a maga babonái. Következzen ezek közül néhány a teljesség igénye nélkül.

 

Kockás has  = több felülés: Alapvetően, ha lapos hasat szeretnél, a felülés az első, ami eszedbe juthat, viszont koránsem ez a leghatékonyabb módszer. A helytelen kivitelezés megterheli a gerincet és az izületeid. Érdemesebb a komplexebb törzserősító plank valamely változatát választanod, amely sokkal hatékonyabb.

 

Súlyzős edzés = Nehezebb izom: Sok hölgy fél attól, hogy a súlyzós edzés hatására nem karcsúbbak, hanem izmosabbak lesznek, így azt inkább kerülik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://keto-diet.blog.hu/api/trackback/id/tr6416281150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sportman89 2020.12.16. 22:52:57

Fogyjunk egészségesen és táplálkozzunk Egészségünknek megfelelően! Javaslom megtekinteni a 600-kalorias-etrend.blogspot.com oldalt.
süti beállítások módosítása