Mindent a ketogén diétáról

Ketogén diéta

Öt tipp hogy jobban fogyjon a zsír!

2020. november 16. - szaboedit

pexels-natasha-spencer-2383009.jpg


Azt sajnos, hogy konkrétan honnan fogyjunk, nem lehet szabályozni. Megfelelő, lehetőleg szénhidrát szegény étrend és mozgás ötvözete kell a teljes sikerhez. Most mutatok öt olyan apró tippet, amelyekre talán nem is gondolnál, viszont hatékonyan segíthetnek abban, hogy hamarabb olvadnak a kilók. 

 

1. Érj rá enni! Az, hogy valójában már jól laktál, csak kb. 20 perc után jut el az agyba. Szóval ha el akarod kerülni a „Dugig vagyok, mint a déli busz.” érzést, akkor mindenképp szánd rá az időt az étkezésekre. Érdemes a falatokat jobban megrágni így szinte észrevétlenül növelhető az étkezés ideje, ami segít a gyomrodnak is „észbe kapni”.Nem beszélve arról, hogy így nemcsak az elfogyasztott ételt magát, hanem annak mennyiségét is jóleső módon szabályozhatod.

2. Használj kisebb tányért! A kutatások bizonyították, hogy az ittkezéshez választott tányér mérete nagyban befolyásolja az étkezés élményért, és az elfogyasztott étel mennyiségét. Egy normál méretű tányérra az emberek ösztönösen nagyobb mennyiségű ételt pakolnak, függetlenül attól, hogy ezt az ételt a valóságban el kívánja el kell fogyasztani vagy el tudják elfogyasztani. Azt bizonyították, hogy sokaknak már már ciki Félig napolni a tányért, így ha úgy szeretned magad motiválni, hogy ne is egyél sokat, választ kisebb tányért! Azt nyugodt szívvel pakolhatod, így vizuálisan is elégedett leszel, és a gyomrod sem tömöd túl, főleg akkor, ha jó ételeket is választasz.

3. Tartsd a ritmust! itt is él a mondás, a kevesebb néha több. Próbálj meg legalább 3-5 Alkalommal enni, a reggeli pedig soha ne hagyd ki! A rendszeresség nemcsak a ketogén, hanem minden diéta alapköve.

4. Lefekvés előtt már ne egyél! A szakemberek szerint a közvetlenül lefekvés előtt elfogyasztott étel szinte biztosan raktározódik. Emiatt érdemes két és fél óra szünetet tartani az utolsó étkezés És lefekvés tervezett ideje között.

5. Éhesen ne menj vásárolni! Köztudott, hogy ha éhesen mész boltba, szinte biztos hogy olyan dolgokat is észreveszel, amiket amúgy eszed ágában sincs megvenni, vagy épp megenni. Viszont, ha indulás előtt bekapsz valamit, könnyebben tudod tartani magad a bevásárlólistádhoz. 

Bár nincsenek egyetlen diéta esetében sem kőbevésett szabályok csak sarok kövek amelyekért de érdemes rálépni, minden tipp egy kicsit közelebb visz ahhoz, hogy egy nap olyan testben ébredj fel amit a tükör előtt is megálmodtál.

A bejegyzés trackback címe:

https://keto-diet.blog.hu/api/trackback/id/tr2716280892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sportman89 2020.11.26. 17:05:53

Étkezzünk egészségesen, együnk minőségi húst, keressük fel a www.facebook.com/Beta-Fresh-Kft-106963327841053 oldalt, rendszeresen mozogjunk,meditáljunk ! :) Remek Egészséget kívánok Mindenkinek!
süti beállítások módosítása